Garantie & Retour

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen en je ervaring te verbeteren.

 Als je niet tevreden bent over het product kun je het binnen 14 dagen ruilen of retourneren. De verzegeling (verpakking van de bestelling) moet ongeopend zijn. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen draagsporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde producten te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om is beschadigd.

 Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ijspack.nl

 LET OP! Een retourzending dient eerst gemeld te worden zodat wij aanvullende instructies m.b.t. de retourzending kunnen verstrekken en daarnaast op de hoogte zijn dat wij een zending kunnen verwachten. 

 Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track & Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.